Over ons

De drijvende kracht achter JS Technics  is Johan Stelten, een ervaren technieker met liefde voor zijn vak. Johan heeft zijn sporen verdiend in de voedingsindustrie, waar de eisen aan installaties bijzonder hoog zijn: haperingen of uitval kosten immers handenvol geld. Na 20 jaar in de industrie, startte Johan in 2009 als zelfstandige, sindsdien kunnen ook particulieren bij hem terecht voor warmtepompen, airco's of zonnepanelen.

Typerend voor Johan is dat hij datasheets en technische tekeningen uitpluist om te zien of iets goed in elkaar zit. Fabrikanten kiezen soms voor minderwaardige oplossingen om het toestel goedkoper te maken, daarbij offeren ze al eens betrouwbaarheid op. Johan trapt daar niet in, zijn visie:

 Ik wil dat mijn installaties optimaal en onopvallend hun werk doen, ook nog na 10 of 20 jaar. Daarom zal ik steevast voor kwaliteit gaan. Dat blijkt op lange termijn overigens vaak goedkoper omdat de kwaliteitsvolle oplossing zuiniger is en geen of minder onderhoud vraagt. Johan Stelten, zaakvoerder JS Technics   
 

Kortom, Johan is fier op zijn piekfijn afgewerkte installaties. Sommige draaien al meer dan een decennium zonder problemen dag in dag uit. Maar niets is onfeilbaar, dus als er toch onverhoopt een probleem optreedt, staat Johan klaar. Even contact opnemen volstaat voor 'n interventie!

Neem contact op met Johan 

Bekijk Johan aan 't werk

Hieronder ziet u Johan aan het werk tijdens de installatie van een airco in een restaurant.